VERZENDEN

Schuiltent.nl heeft haar logistiek uitbesteedt aan een logistieke dienstverlener. Daardoor bent u altijd verzekerd van een snelle en correcte levering. Wij streven ernaar dat uw bestelling de volgende dag afgeleverd wordt. Wij hebben verstand van natuurfotografie en onze partner heeft verstand van logistiek; een prima combinatie die ervoor zorgt dat u goed en snel kunt genieten de door u gekochte producten. 

Bezorgkosten: wij hanteren op dit moment bezorgkosten (€5,95) voor alle orders naar Nederland en Belgie en geen betaalkosten voor bijvoorbeeld Ideal, Creditcard of PayPal. Uw kosten zijn de kosten voor het artikel of artikelen van uw keuze en uw bijdrage in de verzendkosten.

Onze logistieke dienstverlener is Benel B.V. en we vervoeren met MyParcel (PostNL), GLS, TNT Express, CheapCargo naar gelang de snelheid, grootte van het pakket en natuurlijk de kosten voor onszelf.

Op het moment van verzenden versturen wij een Track & trace code naar de klant zodat de zending te volgen is.

In principe wordt de zending bij u afgeleverd, bij niet thuis daarna nogmaals aangeboden. Eventueel kan het pakket bij de buren aangeboden worden. Ook kan naar gelang de vervoerder het pakket bij een afhaalpunt afgeleverd worden. De vervoerder zal een kennisgeving bij u achterlaten zodat u weet wat de vervolgstap zal zijn.

 

© 2016 - 2024 Schuiltent.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel