Vorige Artikel 1 van 7 Volgende

Snoot / Lens Cover Snow voor schuiltent, BUTEO PHOTO GEAR

Artikelnummer: BPGSNOSW
€ 34,95 (inclusief btw)

Snoot / Lenscover voor schuiltent, Snow 

Wil jij echt onzichtbaar zijn voor zoogdieren en vogels tijdens het fotograferen in jouw schuiltent?

Onze Snoot / Lenscover Snow is een accessoire bedoelt voor de bevestiging aan onze schuiltenten Buteo Mark II Snow (Eenpersoons),  Aquila Mark II Snow (Tweepersoons) en Falco Mark II Snow (ligtent).

Doordat de snoot de lens volledig bedekt en ook uw handen uit het zicht houdt is de camouflage optimaal en zullen de dieren veel eerder vertrouwd zijn aan uw nieuwe schuiltent.

Bij de Buteo mark II Snow kunt u kiezen om een of twee snoots erbij aan te schaffen. Deze eenpersoonstent heeft zowel boven als onder de mogelijkheid om de snoot middels klitteband te bevestigen in het kijkgat. Dit gaat zeer eenvoudig door het gedeelte met kijkgat dat bevestigt zit met klitteband te vervangen door de snoot. Dit kost enkele seconden werk en dit kan zowel thuis als in het veld gedaan worden.

Bij de Aquila Mark II Snow kunt u kiezen om een of twee snoots erbij aan te schaffen. Deze tweepersoonstent heeft 2 kijkgaten naast elkaar en de mogelijkheid om de snoot(s) middels klitteband te bevestigen in het kijkgat. Dit gaat zeer eenvoudig door het gedeelte met kijkgat dat bevestigt zit met klitteband te vervangen door de snoot. Dit kost enkele seconden werk en dit kan zowel thuis als in het veld gedaan worden.

Bij de Falco Mark II Snow kunt u kiezen om er een snoot bij aan te schaffen. Deze ligtent heeft de mogelijkheid om de snoot middels klitteband te bevestigen in het kijkgat. Dit gaat zeer eenvoudig door het gedeelte met kijkgat dat bevestigt zit met klitteband te vervangen door de snoot. Dit kost enkel seconden werk en dit kan zowel thuis als in het veld gedaan worden.

De snoot bestaat uit dezelfde camouflagestof uit bladerpatroon zoals alle snow schuiltenten en is van binnen zwart gecoat. De snoot is waterdicht voor normale regenbuien, maar kan altijd extra waterdicht gemaakt worden door impregneerspray te gebruiken.

De snoot is aan de voorkant te sluiten door een koord met sluiting om de lens of zonnekap te bevestigen.

De bovenkant van de snoot heeft nog een extra kijkopening met insectengaas zodat u boven uw lens de dieren voor u in de gaten kunt houden. U mist zo geen enkele actie en gaat met prachtige foto's naar huis.

 

Kenmerken:

Materiaal: Polyester

Kleur/patroon: Snow forest 

Afmeting: 37.5 cm x 49.5 cm (BxL)

Gewicht: 80 gram

© 2016 - 2023 Schuiltent.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel