Nieuw 2021

Vorige Artikel 8 van 9 Volgende

Lens Cover Neoprene voor de Canon EF-70-200-F_2.8 L-IS-USM II BUTEO PHOTO GEAR

Artikelnummer: BPGLCC70200IIBF
€ 49,95 (inclusief btw)

Lens Cover Neoprene voor de Canon EF-70-200-F_2.8 L-IS-USM II 


Camoufleer jouw apparatuur en bescherm het tegelijkertijd. Lens Covers zijn een echte "must have" voor fotografen en speciaal natuur- en wildlife fotografen. 

 

✔  Gemakkelijk aan te brengen

✔  Precies op maat gemaakt

✔  Licht van gewicht

✔  Bescherming van de lens

✔  Zorgt voor goede camouflage

✔  Verbeterde grip

✔  Mooie bruine bosprint

✔  Thermische barriere

 

Het is belangrijk om jouw dure (tele) lenzen te beschermen en te camoufleren.

Buteo Photo Gear Lens Covers Neoprene  bieden uw waardevolle apparatuur enige bescherming tegen krassen en stoten, waardoor de restwaarde behouden blijft. *

Het helpt ook om de (witte) vorm van uw lens te breken of te camoufleren, waardoor deze minder opvalt voor dieren in het wild. Ook andere mensen zien jouw minder in de natuur en zorgen dan ook niet voor verstoring van jouw foto moment.

De Lens Cover Neoprene voor de Canon EF-70-200-F_2.8 L-IS-USM II  is voorzien van doorzichtige plastic vensters over de autofocus- en beeldstabilisatiebediening. Verder ook over de afstandsschaal.

Het zachte neoprene voelt goed aan en zorgt voor een thermische barriere om warmte of koude te reguleren.

Deze Lens Cover / Lens hoes wordt geleverd met een optioneel stuk neoprene cover voor de lens als die is uitgezoomd tot 200 mm die snel en gemakkelijk kan worden aangebracht en verwijderd met de klittenbandbevestiging.

De Covers zijn gemaakt van 2 mm neoprene met aan een zijde een natuurlijke bruine bosprint van stof en aan de andere zijde neoprene dat er voor zorgt dat de covers erg vast om uw lens zitten en niet gaan verschuiven.

De Lens Cover Neoprene voor de Canon EF-70-200-F_2.8 L-IS-USM II is alleen voor deze lens geschikt en past niet om andere lenzen van Canon of andere merken. Daar hebben we andere op maat gemaakte Lens Covers ( Coats for lens) voor. 

 

*DISCLAIMER: Onze Lens Covers Neoprene bieden een goede bescherming tegen krassen en stoten, maar wij zijn niet verantwoordelijk c.q. aansprakelijk voor enige schade aan uw apparatuur. Het is en blijft uw eigen verantwoordlijkheid om zorgvuldig met uw apparatuur om te gaan en uw apparatuur voldoende te verzekeren.

 

© 2016 - 2021 Schuiltent.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel